Gabinet Akupunktury i Medycyny Wschodu prof.klin.lek.med Enkhjargal Dovchin w Warszawie Reviews & Testimonials

5 (28)

Reviews: 28


5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

100% of customers would recommend Gabinet Akupunktury i Medycyny Wschodu prof.klin.lek.med Enkhjargal Dovchin w Warszawie

Monika Siemieniec

Monika Siemieniec star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Rewelacyjny samopoczucie po zabiegu, wszystko wspaniale."

3 years ago

Google review

Suspect

Suspect star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Genialnie. Polecam gabinet!"

13 days ago

Google review

Madox

Madox star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Super gabinet i pomoc dla zawodników. Bóle pleców jak ręką odjął, a dodatkowo bez czekania w długich kolejkach. Efekt bardzo zadowalający. Polecam"

6 months ago

Google review

Madox Gimnastyczny

Madox Gimnastyczny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Zabiegi na 5 z plusem. Najlepsze po treningu! Polecam"

a year ago

Google review

Adrian Masoń

Adrian Masoń star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"łapka w górę i maks gwiazdek ;)"

2 years ago

Google review

Monika Szczęsny

Monika Szczęsny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"lubię to miejsce i szanuję ich za tak perfekcyjny masaż"

2 years ago

Google review

Dominik Wyka

Dominik Wyka star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"świetne miejsce"

2 years ago

Google review

Nikola Grzelak

Nikola Grzelak star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Polecam"

2 years ago

Google review

Karolina Agawa

Karolina Agawa star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Idealny gabinet masażu, trafiłam na świetnego masażystę i gorąco polecam wizytę w tym miejscu"

2 years ago

Google review

Michał Sokolski

Michał Sokolski star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Pozdrawiam ekipę tego salonu masażu!"

2 years ago

Google review

Oliwia Podolny

Oliwia Podolny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Super ładunek świeżych mocy po ciężkim tygodniu"

2 years ago

Google review

Dawid Paluch

Dawid Paluch star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Polecam z zadowoleniem i ciekawością, czy następny raz również będzie tak udany jak poprzedni"

2 years ago

Google review

Daniel leja

Daniel leja star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Zabiegi dzięki którym człowiek nabiera pozytywnej energii."

3 years ago

Google review

Aleksandra Lesson

Aleksandra Lesson star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Best acupunture teatment in Poland. Thank you Enji for your help."

3 years ago

Google review

Martyna Wojciechowska

Martyna Wojciechowska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"I Super gabinet akupunktury. Polecam"

3 years ago

Google review

Alina Mróz

Alina Mróz star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Kiedyś bałam się igieł, ale to już przeszłość. Polecam"

3 years ago

Google review

Mati Mati

Mati Mati star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Znaczna poprawa moje samopoczucie dużo lepsze jestem zadowolony i na pewno polecę was dalej"

3 years ago

Google review

Urszula Lato

Urszula Lato star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"W porządku ceny i super obsługa"

3 years ago

Google review

Dorota Jelec

Dorota Jelec star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Byłam już u kilku specjalistów ale efekty odczułam tylko tutaj podstawa do dobra diagnoza"

3 years ago

Google review

Lena Latkowska

Lena Latkowska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Świetny lekarz potrafi postawić trafną diagnozę i podjąć odpowiednie leczenie do tego spokojny i opanowany."

3 years ago

Google review

Remigiusz Kolacz

Remigiusz Kolacz star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Cudne przeżycie taki zabieg:)))"

3 years ago

Google review

Yuan Huan

Yuan Huan star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"naturalnie najlepszy gabinet!"

3 years ago

Google review

Mirella Pośpiech

Mirella Pośpiech star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Jestem po trzech zabiegach i już widzę w sumie czuję różnice 🙂"

3 years ago

Google review

Natalia Nati

Natalia Nati star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Miałam problem z kręgosłupem po dwóch wizytach poprawa jest naprawdę duża, mogę normalnie funkcjonować."

3 years ago

Google review

Klara Welcz

Klara Welcz star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Super medycyna wschodnia na bardzo wysokim poziomie a ceny wcale nie wygórowane."

3 years ago

Google review