Whose Life Is It Summit Reviews & Testimonials

4.9 (40)

Reviews: 40


5
92%
4
8%
3
0%
2
0%
1
0%

100% of customers would recommend Whose Life Is It Summit

Melek Hamer

Melek Hamer star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

Turkey

"Felt very comfortable in the presence of Mjølner. Was able to identify and bring clarity to blockages around Safety. Weight has lifted & I no longer feel tension in body. Realizing I am not in lack, I can now just 'be' as is and joyously"

2 years ago

Pia Lundbek

Pia Lundbek star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Jeg havde fornøjelsen af en 1:1 session med Katrine til Sundhedsdag i Lercehuset Jyderup. Det var en utrolig spøjs og sjov oplevelse, som gav mig rigtig meget at tænke på. Jeg oplevede en stor indlevelse og nærvær med Katrine. Hun ramte spot on på hvordan jeg er som menneske.. Helt fantastisk oplevelse, som jeg gerne vil opleve igen."

3 years ago

Google review

Thomas star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"It was an amazing experience and treatment! Hard to describe in words, but I would say just do it. You are in great hands!"

a month ago

The White Rabbit

The White Rabbit star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"On a parkinglot in Denmark is where our magical meeting took place. At a fireplace under a starlight sky, I got my treatment from Mjølner and Katrine. His hands are truly healing and her words are deeply inspiring. Highly recommended!"

2 months ago

Elke

Elke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Magical hands! I could move forward in my live because the blocked emotions were released. 🙏🙏🙏"

2 months ago

Daniel

Daniel star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

CFO Light ApS, Copenhagen, Denmark

"In his 5-day challenge, Mjølner shared with me some very powerful breathing techniques, as well as several deep healing exercises. Yesterday I renewed my relationship with my Mom based on insights. All-in-one word: Equanimity. Thank you M<3"

a year ago

:Oliver-Kennett: Silverhøj.

:Oliver-Kennett: Silverhøj. star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"A very precise reading with closure to root causes for very old patterns. I clearly feel the accuracy of it. The healing of them is powerful and the results are still presenting stronger and stronger day by day. Thank you for this!!"

2 years ago

:Tora-Zophia: Silverhøj.

:Tora-Zophia: Silverhøj. star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

Theos Heart of Copenhagen, Denmark

"Amazing!!! Mjølner was so spot on and I noticed a huge shift physically, mentally and energetically right away. Several people have said how I sound different in my voice too... Feeling great! I highly recommend Mjølners sessions!"

2 years ago

Pam Lob

Pam Lob star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

UK

"I had an excellent session with Mjølner. It was very relaxing and insightful. He was spot on, on details I already knew and I have been pain free since our session. Best Theta Healing I've had and would highly recommend."

2 years ago

Didde Eckberg Larsen

Didde Eckberg Larsen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Hvad enten du har prøvet andre typer behandling eller det er første gang, du prøver kropsterapi, så vil du blive mødt på fineste vis lige der, hvor du er, når du lægger dig på briksen Jeg mærkede forløsning på et dybt plan, og det føltes godt og trygt hele vejen."

3 years ago

Mette Friis Vestergaard

Mette Friis Vestergaard star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Super dejligt behagelig rolig stemning der mødte mig til min første behandling af Mjølner. Jeg fik virkelig mærket min krop og talt nogle dybe temaer igennem i mit liv. Tak for at få mig tilbage til mig og min krop. Vi anbefale på det varmeste til alle jeg kender. Super dygtig og kompetent behandler."

3 years ago

Lars Vestergaard

Lars Vestergaard star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Tør du være den du er? Det stod der på invitationen, og mødet med Katrine og Mjølner har givet mig mere mod og lyst til, at være lidt mere mig, end da jeg kom. Den snak vi havde inden min behandling var med til at skabe et trygt og tillidsfuld rum inden jeg lagde mig på briksen. Mjølners behandling af min krop gav mig en følelse af lethed og mere plads i kr..." Read more

3 years ago

Sofiia Bjerre

Sofiia Bjerre star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

CEO, WISE Academy, Holbæk

"Jeg følte mig i rigtig gode hænder. Kombinationen af beskeder fra Katrine, og Mjølners viden om kroppen gav rigtig god mening i behandlingen. Tilsammen kan de helt sikkert løsne for mine gamle skader, og sætte mere potentiale fri."

3 years ago

Karina Nus

Karina Nus star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

Sanger og sangpædagog, Karina Nus, København

"Mjølner er en fantastisk kropsterapeut. Han har hjulpet mig til at opdage, hvordan gamle angstmønstre virkede automatisk i min krop, i mine muskler. Det har været en stor åbenbaring. Katrine sætter ord på det, min krop har forsøgt at sige."

3 years ago

Marc

Marc star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Har gået hos Mjølner i mange år. Hans behandlinger har været en stor hjælp når der har været for meget run på og stressrelaterede skavanker er begyndt at vise sig. Kan kun anbefale at man prøver hans behandlinger, fem stjerner herfra!"

3 years ago

Emilie Yndgaard

Emilie Yndgaard star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Det var sådan en dejlig oplevelse! Meget rørende og gav mig en indsigt i mig selv både kropsligt og mentalt jeg ikke har prøvet før. Glæder mig allerede til næste gang!"

3 years ago

Laura Raundorf

Laura Raundorf star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Hos krop og empati mødes jeg med en nysgerrighed og åbenhed, der gør, at jeg føler mig mødt og set. Jeg får samtidig råd, vejledning, og hjælp til at komme videre med det, der fylder i mig. Min krop er afslappet og klar til at blive fyldt med kærlighed efter en tur på briksen hos Mjølner og Kathrine."

3 years ago

Google review

Laura Raundorf

Laura Raundorf star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Hos krop og empati mødes jeg med en nysgerrighed og åbenhed, der gør, at jeg føler mig mødt og set. Jeg får samtidig råd, vejledning, og hjælp til at komme videre med det, der fylder i mig. Min krop er afslappet og klar til at blive fyldt med kærlighed efter en tur på briksen hos Mjølner og Kathrine."

3 years ago

Google review

Cecilie Scheel

Cecilie Scheel star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Ud af et utal af behandling igennem flere år, har Mjølner og Katrine været den afgørende brik for mig. Jeg er dybt taknemmelig"

3 years ago

Google review

Cornelia Lamprecht

Cornelia Lamprecht star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Fantastisk og samtidigt ubeskrivelig oplevelse hver gang - TAK for behandlingen som er præget af empati, nærvær og tryghed. Kan kun anbefale at prøve det selv!"

3 years ago

Google review

Anne Aastedt

Anne Aastedt star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"TAK for en skøn behandling. Dyb, empatisk og utrolig fin oplevelse. Kombinationen af Mjølners massage/behandling og Katrines indsigter er en oplevelse på mange planer. Prøv det!"

3 years ago

Google review

Trine Iversen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

Jordakupunktør

"“Allerede ved anden behandling var det lykkes kroppen og sindet at lade sin rustning falde, så jeg kunne træde ind i det trygge behandlerrum endnu mere åben og modtagelig. I fuld tillid til Mjølner og Katrines empatiske kompetencer, kunne min krop og nervesystem slappe af. Det energetiske arbejde mærkede jeg tydeligt med mit meget åbne sanseapparat, og da je..." Read more

4 years ago

Jacob

"Tak for en helt fantastisk behandling idag! Jeg har aldrig oplevet en behandling der når denne til sokkeholderne! Jeg vil klart anbefale dig til alle jeg kender!! … TAK! Mange hilsner Jacob."

6 years ago

Anne Vig Jeppesen

Anne Vig Jeppesen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

Coach i stresshåndtering

"Jeg havde hørt og læst om ManuVision, og da jeg på et tidspunkt i mit liv havde det rigtig skidt psykisk efter en for tidlig fødsel og en sygemelding for udbrændthed tænkte jeg, at der jo ikke kunne ske noget ved at prøve. Fysisk havde jeg det som om, jeg ikke kunne få luft og en følelse af at have konstant adrenalin i kroppen – en indre uro og en utrolig..." Read more

6 years ago

Julie Arndrup

Julie Arndrup star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

Bibliotekar www.thejulesrules.dk

"“…bagefter – altså, jeg kan ikke sige det uden at lyde som en fanatisk hippie der anbefaler sin nye sekt, men … jeg er et helt nyt menneske. Eller måske ikke et nyt, måske bare det oprindelige. Den rigtige. Jeg KAN rent faktisk mærke min krop meget mere end før. Jeg har aldrig, i mine mange år som skvat, oplevet en behandling der i den grad virkede. Ingen af..." Read more

6 years ago