s90.pl Reviews & Testimonials

5 (35)

Reviews: 35


5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

100% of customers would recommend s90.pl

Ma Ko

Ma Ko star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Pełen profesjonalizm. Chłopaki znają się na swojej robocie i są godni polecenia. Mało jest takich zawodowców jak oni. Współpracują z dużymi i małymi, a kontakt ze specjalistą jest ich największym atutem."

2 years ago

Google review

Łukasz Chodór

Łukasz Chodór star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Fachowa obsługa poparta dużą wiedzą, to gwarancja, że każdy będzie zadowolony z usług i rezultatów pracy S90. Polecam."

12 days ago

Google review

Joanna Biegańska

Joanna Biegańska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Bardzo dziękuję całemu zespołowi Agencji Reklamowej S 90 za stworzenie pięknego logo mojego gabinetu oraz za projekt baneru. Współpraca przebiegła wzorowo,szybko i sprawnie. Polecam serdecznie :)"

3 years ago

Google review

Joanna Biegańska

Joanna Biegańska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Bardzo dziękuję Agnecji Reklamowej S90 za stworzenie logo mojego gabinetu oraz za projekt baneru. Jesteście świetni ��"

3 years ago

Ania KIonowska

Ania KIonowska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Bardzo pomocni ludzie. Moja mama wykonała u Was swój sklep internetowy. Od samego początku byliśmy prowadzeni przez wszystkie zawiłości od budowy sklepu po jego sposoby reklamowania."

3 years ago

Roman Porowski

Roman Porowski star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Szanowni Państwo, swoją współprace z firmą rozpocząłem w 2011 roku. Pani Basia z zespołem stworzyła dla mnie dwie strony internetowe. Od tamtej pory (to już blisko 7 lat) firma zajmuję się administracją stron oraz wykonuje pozycjonowanie ich. Przez te wszystkie nie było żadnych problemów - dobry kontakt, szybka realizacja i niezwykła życzliwość ludzi tam pra... Read more"

3 years ago

Google review

Paweł Niedbał

Paweł Niedbał star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Powierzyłem firmie wykonanie logo dla firmy i jestem zadowolony ze współpracy."

3 years ago

Paweł Niedbał

Paweł Niedbał star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Dobra, sprawdzona firma. Szybko i profesjonalnie wykonane logo firmy. Gorąco polecam."

3 years ago

Google review

Marek Kowal

Marek Kowal star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"To już moja kolejna strona zrealizowana przez firmę S 90. Dziękuje za owocną współpracę i szczerze polecam tą firmę."

3 years ago

Google review

Iwona Terol

Iwona Terol star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Miałam kilka razy przyjemność współpracować z firmą S 90. Bardzo polecam, fachowcy w tym co robią."

3 years ago

Łukasz Matusz

Łukasz Matusz star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Profesjonalna i sprawna obsługa. Dziękuję."

3 years ago

Google review

Ada Kula

Ada Kula star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"bardzo solidna firma"

4 years ago

Jacek Kosyl

Jacek Kosyl star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Firma potrafi się zająć technicznym aspektem tworzenia dobrej strony.Fachowa i kulturalna obsługa klienta i umiarkowane ceny,to jest to co lubię w firmach realizujących zlecenia."

4 years ago

Krystyna Chmura

Krystyna Chmura star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Super agencja reklamowa. Banery zrobione przejrzyście i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Wszystko na czas w atrakcyjnej cenie. Polecam"

4 years ago

Anna Ellada

Anna Ellada star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Już kilka razy korzystałam z usług i jestem bardzo bardzo zadowolona. Nie ma możliwości aby zmieniła firmę bo tu jest wszystko co potrzebuję dziękuję państwu za fachową współpracę"

4 years ago

Janina Groś

Janina Groś star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Moja współpraca z Agencją jest bardzo pozytywna. Fachowe i profesjonalne podejście do zleceń. Kontakt również dobry. Polecam."

4 years ago

Sławek Lis

Sławek Lis star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Agencja spełniła moje oczekiwania na 5+. Polecam"

4 years ago

Anna Jeziorna

Anna Jeziorna star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Z uslug agencji S90 korzystam juz kilka ladnych lat (hosting, pozycjonowanie) i nie zmienilabym jej na zadna inna: profesjonalizm, efektywnosc i ukierunkowanie na klienta. Z czystym sercem polecam."

4 years ago

Elżbieta Żurawska

Elżbieta Żurawska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Super Agencja Reklamowa swiadcza uslugi na wysokim poziomie. Dobry kontakt z klientem. Polecam."

4 years ago

Darek Wójtowicz

Darek Wójtowicz star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Świetna agencja reklamowa, świadczą usługi na bardzo wysokim poziomie . Wspaniała ekipa i świetna współpraca oraz kontakt , jestem bardzo zadowolony ."

4 years ago

Marlena Szczygieł

Marlena Szczygieł star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Witam, moim zdaniem jest to najlepsza agencja reklamowa. Fachowo i przede wszystkim profesjonalnie, polecam w 100%"

4 years ago

Monika Witkowska

Monika Witkowska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Bardzo profesjonalne i kreatywne podejście do tematu, pomoc w rozeznaniu się w obsłudze strony i super kontakt. Wszystkie moje uwagi zostały uwzględnione. Z pewnością będziemy jeszcze współpracować."

4 years ago

Julia Brown

Julia Brown star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Z uslug agencji S90 kozystam juz kilka ladnych lat (hosting, pozycjonowanie) i nie zmienilbym jej na zadna inna: profesjonalizm, efektywnosc i ukierunkowanie na klienta. Z czystym sercem polecam."

5 years ago

Google review

Grzegorz Siemko

Grzegorz Siemko star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"***** od IAHU Pozdrowionka :)"

5 years ago

Irena Rost

Irena Rost star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Pełen profesjonalizm, super podejście do klienta, dobre ceny, po prostu MEGA."

5 years ago

Google review