s90.pl Reviews & Testimonials

5 (53)

Reviews: 53


5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

100% of customers would recommend s90.pl

Ma Ko

Ma Ko star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Pełen profesjonalizm. Chłopaki znają się na swojej robocie i są godni polecenia. Mało jest takich zawodowców jak oni. Współpracują z dużymi i małymi, a kontakt ze specjalistą jest ich największym atutem."

3 years ago

Google review

Katarzyna Jurkowska

Katarzyna Jurkowska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Miałam przyjemność pracować z Agencją reklamową S90 jako wirtualna asystentka ponad rok. Agencję wspierałam z zakresie budowania SEO dla stron internetowych. Naszą współpracę oceniam bardzo dobrze, zlecenia były delegowane jasno i przejrzyście, pozostawaliśmy w stałym kontakcie, a faktury zawsze były płacone w wyznaczonym terminie. Polecam Agencję reklamową..." Read more

a year ago

Google review

Łukasz Chodór

Łukasz Chodór star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Fachowa obsługa poparta dużą wiedzą, to gwarancja, że każdy będzie zadowolony z usług i rezultatów pracy S90. Polecam."

a year ago

Google review

artur

artur star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Pan Michał to fachowiec, podał mi kilka trafnych pomysłów na moją stronę. Bardzo fajnie i prosto tłumaczy. Specjalista od seo. Bardzo dziękuję"

2 years ago

Google review

Ma Ko

Ma Ko star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Pełen profesjonalizm. Chłopaki znają się na swojej robocie i są godni polecenia. Mało jest takich zawodowców jak oni. Współpracują z dużymi i małymi, a kontakt ze specjalistą jest ich największym atutem."

3 years ago

Google review

Joanna Biegańska

Joanna Biegańska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Bardzo dziękuję całemu zespołowi Agencji Reklamowej S 90 za stworzenie pięknego logo mojego gabinetu oraz za projekt baneru. Współpraca przebiegła wzorowo,szybko i sprawnie. Polecam serdecznie :)"

4 years ago

Google review

Joanna Biegańska

Joanna Biegańska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Bardzo dziękuję całemu zespołowi Agencji Reklamowej S 90 za stworzenie pięknego logo mojego gabinetu oraz za projekt baneru. Współpraca przebiegła wzorowo,szybko i sprawnie. Polecam serdecznie :)"

4 years ago

Google review

Joanna Biegańska

Joanna Biegańska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Bardzo dziękuję Agnecji Reklamowej S90 za stworzenie logo mojego gabinetu oraz za projekt baneru. Jesteście świetni ��"

4 years ago

Ania KIonowska

Ania KIonowska star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Bardzo pomocni ludzie. Moja mama wykonała u Was swój sklep internetowy. Od samego początku byliśmy prowadzeni przez wszystkie zawiłości od budowy sklepu po jego sposoby reklamowania."

5 years ago

Roman Porowski

Roman Porowski star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Szanowni Państwo, swoją współprace z firmą rozpocząłem w 2011 roku. Pani Basia z zespołem stworzyła dla mnie dwie strony internetowe. Od tamtej pory (to już blisko 7 lat) firma zajmuję się administracją stron oraz wykonuje pozycjonowanie ich. Przez te wszystkie nie było żadnych problemów - dobry kontakt, szybka realizacja i niezwykła życzliwość ludzi tam pra..." Read more

5 years ago

Google review

Roman Porowski

Roman Porowski star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Szanowni Państwo, swoją współprace z firmą rozpocząłem w 2011 roku. Pani Basia z zespołem stworzyła dla mnie dwie strony internetowe. Od tamtej pory (to już blisko 7 lat) firma zajmuję się administracją stron oraz wykonuje pozycjonowanie ich. Przez te wszystkie nie było żadnych problemów - dobry kontakt, szybka realizacja i niezwykła życzliwość ludzi tam pra..." Read more

5 years ago

Google review

Paweł Niedbał

Paweł Niedbał star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Powierzyłem firmie wykonanie logo dla firmy i jestem zadowolony ze współpracy."

5 years ago

Paweł Niedbał

Paweł Niedbał star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Dobra, sprawdzona firma. Szybko i profesjonalnie wykonane logo firmy. Gorąco polecam."

5 years ago

Google review

Paweł Niedbał

Paweł Niedbał star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Dobra, sprawdzona firma. Szybko i profesjonalnie wykonane logo firmy. Gorąco polecam."

5 years ago

Google review

Marek Kowal

Marek Kowal star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"To już moja kolejna strona zrealizowana przez firmę S 90. Dziękuje za owocną współpracę i szczerze polecam tą firmę."

5 years ago

Google review

Marek Kowal

Marek Kowal star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"To już moja kolejna strona zrealizowana przez firmę S 90. Dziękuje za owocną współpracę i szczerze polecam tą firmę."

5 years ago

Google review

Iwona Terol

Iwona Terol star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Miałam kilka razy przyjemność współpracować z firmą S 90. Bardzo polecam, fachowcy w tym co robią."

5 years ago

Łukasz Matusz

Łukasz Matusz star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Profesjonalna i sprawna obsługa. Dziękuję."

5 years ago

Google review

Łukasz Matusz

Łukasz Matusz star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Profesjonalna i sprawna obsługa. Dziękuję."

5 years ago

Google review

Ada Kula

Ada Kula star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"bardzo solidna firma"

5 years ago

Jacek Kosyl

Jacek Kosyl star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Firma potrafi się zająć technicznym aspektem tworzenia dobrej strony.Fachowa i kulturalna obsługa klienta i umiarkowane ceny,to jest to co lubię w firmach realizujących zlecenia."

5 years ago

Krystyna Chmura

Krystyna Chmura star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Super agencja reklamowa. Banery zrobione przejrzyście i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Wszystko na czas w atrakcyjnej cenie. Polecam"

5 years ago

Anna Ellada

Anna Ellada star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Już kilka razy korzystałam z usług i jestem bardzo bardzo zadowolona. Nie ma możliwości aby zmieniła firmę bo tu jest wszystko co potrzebuję dziękuję państwu za fachową współpracę"

5 years ago

Janina Groś

Janina Groś star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Moja współpraca z Agencją jest bardzo pozytywna. Fachowe i profesjonalne podejście do zleceń. Kontakt również dobry. Polecam."

5 years ago

Sławek Lis

Sławek Lis star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Agencja spełniła moje oczekiwania na 5+. Polecam"

5 years ago