Bijbelse meditatie Reviews & Testimonials

4.9 (317)

Reviews: 317


5
91%
4
8%
3
1%
2
0%
1
0%

99% of customers would recommend Bijbelse meditatie

  Showing 4 star reviews only  

Gerda

Gerda star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het was heerlijk om zo de dag met deze oefeningen te beginnen, dicht bij God in ontspanning te komen.het enige wat ik vond is dar het soms snel ging, je had amper de tijd om over iets na te denken of op te concentreren.... verder graag meer"

4 months ago

Gene

Gene star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel erg mooi..een eyeopener. Misschien kunnen jullie een samenvatting maken van alle tien, zodatje die achter elkaar kunt beluisteren. Verder heel leerzaam. Groet Gene."

9 months ago

Anneke

Anneke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Duidelijke en korte meditaties, die zeker iets met je doen. Tegen het geloof wordt verschillend aangekeken/beleefd. Ik zie sommige dingen anders dan hier gezegd worden, maar dat is oké."

a year ago

Jacob

Jacob star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hele prettige rustige stem, mooi thema, dankjewel! Ze mogen wel wat langer, en misschien meer bodyscan-achtige stukjes erin."

a year ago

Igor

Igor star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Prettig, ontspannend en behulpzaam. Probeer niet te veel tekst te geven bij de uitleg dit kan snel afleiding geven."

a year ago

Joke van t Hof

Joke van t Hof star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Fijn om een aantal minuten te luisteren naar opbouwende woorden!! De stem alleen al is rustgevend :)"

2 years ago

Daniëlle

Daniëlle star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vond het fijn om met een bijbeltekst te mediteren. Jammer dat de stilte maar zo kort is. Er wordt bijna de hele meditatie gepraat. Hierdoor kwam ik niet echt in de rustmodus, waarin ik anders kom."

2 years ago

Annick

Annick star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Gewoon een vb. God "koestert" Had daar nog nooit bij stil gestaan. Wel dat Hij plannen had, maar dat Hij ze " koester" dat Hij er zo naar verlangt dat ze werkelijkheid worden, nee ik had dat nog nooit zo gezien."

2 years ago

Maurice Harting

Maurice Harting star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De Engelse verzie kan wat beter. Probeer iemand te vinden die goed Engels kan praten zonder Nederlands of Duitse accent, want met meditatie kan dit storend zijn."

2 years ago

Heidi

Heidi star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Fijn en goed om bewust stil te zijn met het Woord. Wat mij betreft mag er nog wel minder bij gepraat/ingevuld worden, want er komt toch nog aardig wat theologie in mee :-). Verder een aanrader!"

2 years ago

Nienke

Nienke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Over christelijk mediteren heb ik niet veel mensen gehoord, maar ik was er wel nieuwsgierig naar. Ik mistte een opstart op dit gebied, om te leren hoe ik dit kon doen. Dat er nu meditatieseries beschikbaar zijn vind ik ontzettend fijn!"

2 years ago

Diana

Diana star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hallo,ik vond het zo mooi en werd er heel rustig van en heel leerzaam.Ik geef jullie een 10 en hoop dat er 10 nieuwe meditaties komen.Dank jullie wel .Groetjes Diana Mekes"

2 years ago

Rianne

Rianne star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Mooie overdenkingen je komt en leert tot rust te komen"

3 years ago

Marius

Marius star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Prachtige manier om de rijkdom van de stilte en daarin God te ervaren. Jammer dat in de laatste meditatie het 'welvaartsevangelie' naar voren komt. Het geloof is geen weg naar rijkdom en succes, maar thuiskomen bij God."

3 years ago

Arie

Arie star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Meditatie heeft mij door sombere periode heen geholpen. Niet ONZE dromen van rijkdom en succes, maar Godsplan in ons leven staat bovenaan! Eerst ZIJN weg met ons! NIET eerst onze weg en dan daar Godszegen over vragen. Volle afhankelijkheid"

3 years ago

Lindsey

Lindsey star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Deze mini serie van Bijbels mediteren deed mij denken aan Luisterend-Bijbel-lezen, waar ik in het verleden kennis meemaakte. Tijd bij de Vader is zo onmisbaar, zo vitaal! Ondanks dit aanbod was het nog niet eenvoudig, daarom ga ik door."

3 years ago

Tirza

Tirza star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik ervaar vooral dat de klank van de stem die de meditatie heeft ingesproken een zéér kalmerende werking op mijn ziel heeft, ik kan me makkelijker openen en daardoor ontvang ik het gesproken Woord beter én blijft het beter "hangen"."

3 years ago

Corrie

Corrie star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hele fijne medidsties, alleen jammer dat ze zo kort duren. Heb persoonlijk meer tijd nodig om mijn hoofd "leeg te maken" voordat ik het stiltepunt bereik. Maar inhoudelijk zijn ze super goed. Is er ook een van 15-20 min beschikbaar?"

3 years ago

Rigo

Rigo star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is nog te vroeg om te zeggen dat de meditatie mij heeft veranderd, het geeft een extra verrijking door de adviezen en bijbehorende teksten van de dag. Nooit te oud om nieuwe dingen te leren, ook al ben ik 73 jaar oud/jong."

3 years ago

Angela

Angela star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vond het een voorrecht om via de meditatie met een open en verdiept contact met God de dag of nacht in te gaan. Heb er ook veel van geleerd. Voor mij mocht er alleen iets minder constant gesproken worden...."

3 years ago

Jelly

Jelly star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De medicatie was rustgevend in een tijd van burned out zijn, thanks!!"

3 years ago

Karin

Karin star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Elke dag even verstillen en herbronnen om je focus terug te vinden. Dat is wat de minimeditaties met je doen. Geniet ervan!"

3 years ago

Laurens

Laurens star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Vernieuwde focus op mediteren en Zijn Woord overpeinzen."

3 years ago

Peter

Peter star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Was een mooie laagdrempelige introductie in meditatie vanuit de Bijbel. Thema werd concreet gemaakt a.d.h.v. Bijbelteksten. Smaakt naar meer..."

3 years ago

Ria

Ria star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Door deze minimeditatie serie ben ik God bewuster gaan beleven in mijn dagelijkse routine. 5 minuten zijn echt te kort maar precies genoeg om het toch 2x per dag te doen en vol te houden. Ik ga het zeker herhalen en heb het ook aan anderen "

3 years ago