DJ Booking Norge AS Reviews & Testimonials

5 (55)

Google Reviews: 34


5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

100% of Google users would recommend DJ Booking Norge AS

  34 reviews
  5/5 average rating

Andre Ringelien

Andre Ringelien star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"DJ Thomas var meget dyktig og leverte det vi ønsket. Oppegående og fleksibel fyr som lagde god stemning!"

3 months ago

Google review

Beret Vorren

Beret Vorren star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Super DJ. Høyt trykk på dansegulvet på skoleballet vårt!"

3 months ago

Google review

Frank Otterbeck

Frank Otterbeck star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Veldig kult opplegg med karaoke-rom på julebord. Kunne vært NOE mer moderne skjerm med tekster, men det tenkte ikke alle så mye over. Super service og punktlige etter avtale."

5 months ago

Google review

Anne Tveit

Anne Tveit star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"God service og oppfølging før arrangement. DJ kontaktet oss i forkant og bad om musikkønsker, og var også veldig fleksibel når det kom musikkønsker utover kvelden. Den ble en flott kveld med mye dans :-)"

10 months ago

Google review

Ståle Jenssen

Ståle Jenssen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Utrolig bra"

10 months ago

Google review

Dag Kjølstad

Dag Kjølstad star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Veldig bra DJ som spilte bra musikk og holdt stemningen på topp!"

10 months ago

Google review

Mathias Torp

Mathias Torp star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Veldig førnøyd med DJ Lasse som spilte i vårt bryllup! Veldig god oppfølging i forkant og tok hensyn til våres ønsker, samt at han lagde Veldig god stemning på dansegulvet hele kvelden! Anbefales!"

10 months ago

Google review

charlotte gjerde

charlotte gjerde star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Profesjonell og imøtekommende DJ som ble brukt i bryllup. Leste publikum og tok imot sangønsker fra forsamlingen. Det var topp stemning hele kvelden til en meget hyggelig pris. Anbefales!"

10 months ago

Google review

Elling Olav Longva

Elling Olav Longva star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Veldig bra gjennomført DJ-oppdrag for vår bryllupsfest på Ekebergrestauranten fredag 18/8-23. DJ lyttet til våre ønsker og satt sammen et opplegg med bakgrunn i det, og leverte kanon bra musikk som bidro til at festen ble så flott som vi håpet på. Tusen takk!"

10 months ago

Google review

Cecilie Rosenløv

Cecilie Rosenløv star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Vi brukte DJ Booking Norge på bdriftens sommerfest. Vi var meget fornøyde med både DJ og pris. DJ var hyggelig, serviceinnstillt og vi hadde god kommunikasjon i forkant av arrangementet. Vi avklarte forventninger ifht. musikkønsker og spilletid på forhånd og vi var svært fornøyde med gjennomføringen. Vi anbefaler å bruke DJ Bookein Norge."

a year ago

Google review

Chelsea Spicer

Chelsea Spicer star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Hadde Dj og saksofonist via Dj Booking Norge AS og de sørget virkelig for god musikk og stemning til bryllupsfesten. Anbefales på det sterkeste!!!"

a year ago

Google review

Pål Trælvik

Pål Trælvik star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Good service and a disk-jokey who understood the audience and made the party better!"

a year ago

Google review

Trine Bekkhus

Trine Bekkhus star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Jeg booket Simen som DJ til et arrangement, via DJ Booking Norge. Veldig fornøyd, og alt var meget profesjonelt."

a year ago

Google review

Harald Kjølner

Harald Kjølner star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Vi er veldig fornøyd med DJ Booking. DJ Ibo spilte i vårt bryllup, og leverte som forventet og vel så det! Leste rommet, blandet sanger som fikk de eldre ut på gulvet, nyere musikk for de yngre og god allsang-stemning når utover natten. I tillegg til å gjøre en perfekt jobb, var DJ Ibo veldig hyggelig! DJ Booking generelt var også veldig bra å ha med å gjør..." Read more

a year ago

Google review

Anna Johansson

Anna Johansson star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Great service and super-happy with the help we got! On event day we needed more staging, no problemo they said, went away fixed it all and our event turned out great! I would really recommend!!"

a year ago

Google review

Gamlebyen mat Og drikke

Gamlebyen mat Og drikke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Hyggelig og rask service. Vi bruker de ofte på våre eventer"

a year ago

Google review

Daniel Løke

Daniel Løke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Excellent DJ Line provided a great atmosphere through the evening, and perfect energy for the dance floor! Thank you for a lovely evening!"

a year ago

Google review

Torill Johanessen

Torill Johanessen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"For et samspill mellom DJ og fiolin vi hadde på vår årsfest! Vi bruker dere gjerne igjen til neste år, ønsker dere lykke til i 2023. Vi kan anbefale dette firma som virkelig vet hva de holder på med."

a year ago

Google review

Ellen Hansen

Ellen Hansen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Vi hadde bryllup og fra vi tok kontakt så var det flott oppfølging og dagen ble langt bedre en det vi håpet på, DJen var en flott kar som virkelig fikk stemningen til å løfte seg. Vi vet hvem vi kontakter ved neste anledning."

a year ago

Google review

Hans Chr Jensen

Hans Chr Jensen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Tusen takk for flott levering av både DJ og sax, det ble et forrykende bra show. Må si at samspillet mellom Djen og han som spilte på sax var fantastisk. Det ble stående jubel og til og med min mor måtte ut på dansegulvet. Anbefaler dere på det sterkeste og dere fortjener all min ros for både oppfølging før og etter vårt bryllup!"

2 years ago

Google review

Fredrik Hansen

Fredrik Hansen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Takk for god innsats sist Lørdag, dere er veldig proffesjonelle med lyd og lys. fantastiske artister!"

4 years ago

Google review

Lene Jønsson

Lene Jønsson star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Fantastisk DJ til 70-talls party - stemningen var på topp hele kvelden :-) En av gjestene fortalte at han hadde vært på julebord med 250 ansatte - det haddde ikke vært i nærheten av samme antall på dansegulvet."

4 years ago

Google review

Lene Jønsson

Lene Jønsson star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Fantastisk DJ til 70-talls party - stemningen var på topp hele kvelden :-) En av gjestene fortalte at han hadde vært på julebord med 250 ansatte - det haddde ikke vært i nærheten av samme antall på dansegulvet."

4 years ago

Google review

Julie G

Julie G star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Vi bestilte full pakke fra DJ Booking Norge, dvs. lyd, lys, DJ og band, og kvelden ble strålende! (DJ Tønne og bandet Good Vibration.) Alle involverte var på tid og utførte jobben sin på en meget god og seriøs måte. I forkant av arrangementet var det enkelt å planlegge og avtale via mail, hvor responsen var rask. Det var også tydelig at det var god kommunika..." Read more

5 years ago

Google review

Trine og Paul Gifter Seg

Trine og Paul Gifter Seg star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt

"Tusen takk for utmerket service og oppfølging, og for at dere bidro til å gjøre den store dagen vår uforglemmelig. Både gjestene og vi elsket photobooth’n og DJ Lasse. Takk igjen. Kan sterkt anbefales!!"

5 years ago

Google review