Bijbelse meditatie Reviews & Testimonials

4.9 (313)

Reviews: 313


5
90%
4
8%
3
1%
2
0%
1
0%

98% of customers would recommend Bijbelse meditatie

Youhri

Youhri star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Bedankt voor deze minimeditatie, het heeft mij deze 10 dagen bewuster gemaakt over het dagelijkse leven met God en heeft me enorm rust en bemoediging gegeven . Vragen en twijfels die ik door preken kreeg, zijn nu weg genomen .top !! Dank je"

2 years ago

Arie

Arie star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Meditatie heeft mij door sombere periode heen geholpen. Niet ONZE dromen van rijkdom en succes, maar Godsplan in ons leven staat bovenaan! Eerst ZIJN weg met ons! NIET eerst onze weg en dan daar Godszegen over vragen. Volle afhankelijkheid"

2 years ago

Liesbeth

Liesbeth star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Mijn gedachten zijn door de minimeditaties veel rustiger geworden, en het helpt ook beter te concentreren. Ik ga de serie nog een keer overdoen"

2 years ago

Ronald

Ronald star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De meditaties zijn rustgevend en verhelderend en ik gebruik ze als een zegen voor de dag begint"

2 years ago

Sheela gharbharan

Sheela gharbharan star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ondanks mt ht corona-virus dat jullie aan ons de bijbelse woorden gaf ws prachtig!"

2 years ago

Saskia Van Glanen Weijgel

Saskia Van Glanen Weijgel star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik word er erg blij van, Ik heb altijd al willen mediteren maar wist niet hoe. Geweldig"

2 years ago

Lindsey

Lindsey star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Deze mini serie van Bijbels mediteren deed mij denken aan Luisterend-Bijbel-lezen, waar ik in het verleden kennis meemaakte. Tijd bij de Vader is zo onmisbaar, zo vitaal! Ondanks dit aanbod was het nog niet eenvoudig, daarom ga ik door."

2 years ago

Marielle

Marielle star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb heel lang gezocht naar een christelijke meditatie, heel blij dat ik er nu één gevonden die heel waardevol is. Ik zal deze meditatie zeker aanraden aan mijn cliënten in mijn werk als christelijke haptotherapeut."

2 years ago

Titia

Titia star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vind de mini bijbelmeditatie cursus heel fijn en inspirerend."

2 years ago

Jasmin

Jasmin star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Geweldig. Een rustige stem in dagelijkse gebeurtenissen die me anders heeft laten kijken naar de situatie waardoor ik kalmer en anders reageerde. Ik verheugde me steeds op de lessen was heerlijk om zo intensief over Gods woord na te denken."

2 years ago

HANS

HANS star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het was een inspirerende en motiverende ervaeing. Zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank en Gods wijsheid en zegen gewenst. Hans"

2 years ago

Carmencita van de Vijver

Carmencita van de Vijver star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel fijne ervaring, verkwikkende rust en je kunt het Woord leren onthouden( opeten)"

2 years ago

Ottmar

Ottmar star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Zoals het moet zijn, eindelijk een meditatie dat op de Bijbelse manier gedaan kan worden, vanuit Gods Woord. Alle andere vormen van meditatie zijn helaas gebaseerd op "iets" en dit vind ik gevaarlijk! Voor ieder mens ZEKER een aanrader!!!"

2 years ago

MARILYN

MARILYN star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het was een geweldige ervaring op het juiste moment. 5 min was goed voor in de ochtend. Voor de avond kon het wel wat langer. Nu heb ik het opgelost door soms 2x te luisteren."

2 years ago

Eric van de haar

Eric van de haar star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De duidelijke uitleg en de rust bij de meditaties hebben me echt geholpen om Gods woord in mijn hart tot leven te laten komen! Hartelijk dank voor jullie onderwijs en alle zegen voor de toekomst!"

2 years ago

Tirza

Tirza star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik ervaar vooral dat de klank van de stem die de meditatie heeft ingesproken een zéér kalmerende werking op mijn ziel heeft, ik kan me makkelijker openen en daardoor ontvang ik het gesproken Woord beter én blijft het beter "hangen"."

2 years ago

Joke

Joke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het heeft mij héél goed gedaan, het was fijn om de dag zo te beginnen en ook weer te eindigen. Je wordt even stil gezet, bij een vers uit de bijbel, om daar goed over na te denken. Ik wil jullie bedanken voor deze serie meditaties."

2 years ago

Coby Boelen

Coby Boelen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Dat meditatie zoveel kan veranderen. Geeft rust en ook een tijd van kunnen luisteren ipv praten."

2 years ago

Corrie

Corrie star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hele fijne medidsties, alleen jammer dat ze zo kort duren. Heb persoonlijk meer tijd nodig om mijn hoofd "leeg te maken" voordat ik het stiltepunt bereik. Maar inhoudelijk zijn ze super goed. Is er ook een van 15-20 min beschikbaar?"

2 years ago

Inez Tuinfort-Achthoven

Inez Tuinfort-Achthoven star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Was een super ervaring. Is een deel geworden van mij en mijn kids. Smorgens mediteren is voor mij de zorrgen v/d dag aankunnen en savonds alles terug geven aan de Heer. Ik ben zeer bemoedigd."

2 years ago

Willemieke

Willemieke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vond het fijn, want zoveel is er niet op dit gebied, dus het idee is super waardevol. Naar mijn smaak werd er nog wel iets teveel gepraat. Ik vind het lastig om te luisteren naar een ander en tegelijk naar de stem in mijn binnenste"

2 years ago

Eric

Eric star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is ontzettend belangrijk te focusen op waar het echt om gaat namelijk het present stellen van Gods koninkrijk in deze eindige wereld. De meditaties helpen hierbij."

2 years ago

Tirza

Tirza star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Door de meditaties zijn de Bijbelteksten inderdaad geland in mijn hart en dat had ik zo nodig na flinke tegenslagen de afgelopen jaren. Weer vaste grond onder mijn voeten, heel dankbaar!"

2 years ago

Sallysilampaee

Sallysilampaee star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Erg leuk gezegd ik heb zinnen aan Word van god het heeft mijn geholpen Amen"

2 years ago

Steffany

Steffany star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"ik heb nog moeite met echt tot rust te komen. Dus probeer ik de andere 10 meditaties te doen en te ontdekken of het lukt om tot rust te komen. Maar het is wel fijn dingen te overdenken."

2 years ago