Bijbelse meditatie Reviews & Testimonials

4.9 (316)

Reviews: 316


5
91%
4
8%
3
1%
2
0%
1
0%

99% of customers would recommend Bijbelse meditatie

Riekie Bastiaans

Riekie Bastiaans star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Tot nu toe als fijn en vernieuwend ervaren...ontspannen en Gods Woord op je in laten werken! Het is wennen maar wil er wel mee door gaan ...ben zelfs erg onrustig en gestrest en zoek al een tijdje naar iets wat bij mij past!"

2 years ago

Wilma

Wilma star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Deze meditatieserie was erg verrassend in de vernieuwde diepgang die ik ermee kreeg met onze God en Jezus. Ademhaling en die stem v de persoon die t geeft met die mooie Bijbeltekst en herhaling ervan kwam bij mij diep binnen in mijn ziel."

2 years ago

Monique

Monique star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb veel steun aan de Bijbelse meditaties. Ik ga door een depressie heen door scheiding, gebroken heup en Corona. Het is te veel allemaal. Dank jullie wel voor de meditaties."

2 years ago

Djawaher

Djawaher star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"In een woord” heerlijk”. Hartelijk dank. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻"

2 years ago

Marinus

Marinus star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Deze 10 meditaties zullen je dagelijks op Gods plan voor je leven richten. Stil staan bij Gods plan aan de hand van de Bijbel is mooi. Daarnaast is het principe van mediteren op Bijbelteksten een fijne ervaring."

2 years ago

Johny

Johny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"rust gods liefde ervaren verbonden mijn verleden word opgeruimd jezus leef in mijn hart."

2 years ago

Heidi

Heidi star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Fijn en goed om bewust stil te zijn met het Woord. Wat mij betreft mag er nog wel minder bij gepraat/ingevuld worden, want er komt toch nog aardig wat theologie in mee :-). Verder een aanrader!"

2 years ago

Caroline

Caroline star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"God heeft ons als drie eenheid geschapen; lichaam, ziel en geest. Door Bijbelse meditatie ervaar ik daar een mooie balans in. Ik kan het iedereen aanraden !"

2 years ago

Norma

Norma star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De bijbelsemeditatie is voor mij heel inspirerend om Gods woord door eenvoudigere bril te bekijken. Ik heb door drukte nog niet alles kunnen beluisteren maar ik leg mij erop toe om binnenkort deze cursus helemaal te herhalen."

2 years ago

Tonny

Tonny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hallo live connextion Het is een verrassing geweest voor mij toen ik een paar weken geleden zoveel overprikkeling ervaarde en dit deelde met mn vriendin, zij mij op deze bijbelse meditatie wees. Dank voor terugnemen van verloren gebied!"

2 years ago

Lennerd

Lennerd star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De 10 minuten Meditatie heeft me diep geraakt. God heeft mij dingen beloofd. Tijdens de meditatie kwamen al de beloftes weer naar boven God zegt al ik iets beloof dan zal ik het doen Zo gaaf om zo dicht bij God te kunnen zijn"

2 years ago

Roy

Roy star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vind de wijze om het Woord van God te overdenken/ mediteren heel diepgaand en bewerkt een vruchtbaar effect in mijn hart. Bedankt hiervoor"

2 years ago

Adrie

Adrie star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De meditatie vond ik heel fijn. Ik ga hem nog een keer doen om het nog meer tot mij door te laten dringen. Het was een fijne ervaring , Heel erg bedankt!!!"

2 years ago

Tinie

Tinie star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"de meditatie vond ik erg mooi en wil graag de volgende ontvangen ,daar meld ik me vooraan.De uitleg vond ik super goed en erg mooi om te doen . Wens jullie Gods Zegen toe en tot de volgende meditatie"

2 years ago

Wim

Wim star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel fijn zo'n meditatie in de ochtend, dit smaakt naar meer, bepaald worden bij het stil zijn in Gods nabijheid"

2 years ago

Carla

Carla star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel opbouwend en hoopgevend!"

2 years ago

Angela

Angela star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Een echte aanrader, een must, voor alle mensen, voor iedereen, gelovigen en ongelovigen juist in deze crisis tijden. Het is een zeer hoopvolle boodschap voor ieder mens speciaal voor de gelovigen onder ons! DELEN MAAR - DELEN MAAR - DELEN"

2 years ago

Anna

Anna star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel Heel Bijzonder !!Zit veel diepgang in , zeker Kracht van Bijbelse Meditatie deel 10 ik zal op de Here wachten"

2 years ago

Corien

Corien star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Wat een mooie manier om met God en de bijbel bezig te zijn. Ik had het nog nooit eerder gedaan. Dank jullie wel voor de mogelijkheid om zo meer te leren over God en Zijn wil voor ons. Heel waardevol."

2 years ago

Martina

Martina star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Bijzonder om op deze manier Gods rust en nabijheid te ervaren."

2 years ago

M.

M. star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het was voor mij een nieuwe manier om zo met Gods woord bezig te zijn. Het heeft mij nieuw inzicht gegeven. Altijd fijn om dicht bij God te zijn. Bij God zijn we volledig gewenst en geaccepteerd. Dat heb ik ervaren tijdens de meditaties."

2 years ago

Lina

Lina star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vind de stem erg prettig en muziek met pauzen goed aangepast. En ook mogelijk me biden bij na zeggen. En de text van meditatie kunnenlezen. Want ik will ook mijn Nederlandse taal altijd te verbeteren. Ik zou willen veder met iets langer."

2 years ago

Jacqueline

Jacqueline star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Vernieuwend en fijn om de dag mee te beginnen. Wel is voor mij de pianomuziek beter als achtergrond dan sommige meditaties met een gong."

2 years ago

Nelleke

Nelleke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel fijn, ontspannen en leerzaam. Meer tijd tussen ademhaling en bijbeltekst. Want allebei tegelijk gaat een beetje moeilijk."

2 years ago

Martina

Martina star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel bijzonder om op deze manier de nabijheid van God te ervaren!"

2 years ago