Bijbelse meditatie Reviews & Testimonials

4.9 (313)

Reviews: 313


5
90%
4
8%
3
1%
2
0%
1
0%

98% of customers would recommend Bijbelse meditatie

Nesta

Nesta star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Bijbelsmeditatie is rustgevend. ik had verteld over mijn irritaties op het werk. Ik liep op dat moment tegen een opkomende migraine aan. Dezelfde avond begon ik met de meditatie Efeze 2:10 en ik voelde mijn lichaam helemaal tot rust komen."

2 years ago

Ellen

Ellen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De meditatie is erg prettig. Wat ik jammer vind is dat het geluid van de opnames niet helemaal goed zijn. Het stoort en kraakt, hierdoor wordt je afgeleid, helaas. Dus kon niet tot rust komen."

2 years ago

Jimmy

Jimmy star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Beste Tim en Gertjan, ik heb de bijbelse meditatie als zeer leerzaam ervaren, het is een geweldige manier om met God in contact te zijn, en Godsplan te ontdekken. De weg van God is een volmaakte weg, ik bemoedig een ieder om mee te doen."

2 years ago

Aad

Aad star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Bijbel lezen kost me veel moeite. Vaak niets zeggend en tegelijk ervaar ik veroordeling. Deze manier van meditatie helpt mij om gericht na te denken over het Bijbelgedeelte. Kortom, ik ervaar dit als een zegen. Dank jullie wel."

2 years ago

Ruth

Ruth star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hoi, ik ben Ruth. Voor mij was het een mooie ervaring om dit te doen. Heeft me geholpen om even stil te zijn voor God. Bedankt."

2 years ago

Helen

Helen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is heel moeilijk voor mij om Gods liefde te accepteren. De meditatie over de liefde van God was dan ook moeilijk voor mij. Maar daarom des te belangrijk om te leren. En hoe is altijd dr vraag. Misschien wel door meditatie."

2 years ago

Margreet

Margreet star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Gewéldig die meditatie aanpak !Als een eindelijke ! oplossing van een jarenlange frustratie dat ik geen echte relatie beleefde met God . En nu heb ik die wel ! Eerst was het een verstandsrelatie nu intimiteit , ben supertrots ."

2 years ago

Sylvia

Sylvia star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heerlijk om de dag zo te beginnen en de dag te eindigen. Heel inspirerend. Dit verlangt naar meer."

2 years ago

Lygia

Lygia star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Geweldige ervaring. . Na mijn stille tijd vanmorgen de vogels floten en genoot ervan. Kwam de tekst: zie naar de vogels ze maaien niet de Here zorgt voor ze en ik ben voor God kostbaarder dan hun. Ben liggend de tekst gaan mediteren."

2 years ago

Hans

Hans star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"ik had geen angst maar voelde wel een onrust, dat heeft door de meditaties plaats gemaakt voor vrede en rust. En de wetenschap dat God met ons is, hij geeft mij het gevoel, wat er ook gebeurt- heb vertrouwen !"

2 years ago

Angel

Angel star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb een diepe rust en vrede in mij, ik ben God dankbaar voor jullie. Moge God jullie nog meer zegenen, top die mini meditaties. Kan niet wachten op de volgende serie van 15 min. Groetjes van Angel"

2 years ago

Geert

Geert star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Deze reeks Bijbelse meditaties zijn een geweldig hulpmiddel om Gods worden in je hart te laten settelen Ontzettend gaaf om een antwoord te hebben voor al die mensen die op zoek zijn naar een manier van verlichting #bijbelsmediteren👌👌"

3 years ago

Harm

Harm star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De meditatie bracht me veel rust. Dit was ook precies wat ik nodig had om weer dichter tot God te komen. Even de wereld laten voor wat het is en 1 zijn met God is belangrijk in ons leven . hoop dat ik deze structuur kan doorzetten. Gr Harm."

3 years ago

Alida

Alida star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb het als verrijking ervaren."

3 years ago

Sara

Sara star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Voor mij was het een fijne manier om binnen mijn stille tijd te gebruiken. Het werkte rustgevend en bracht mij echt tot bezinning! Een echte aanrader voor anderen :)"

3 years ago

Rigo

Rigo star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is nog te vroeg om te zeggen dat de meditatie mij heeft veranderd, het geeft een extra verrijking door de adviezen en bijbehorende teksten van de dag. Nooit te oud om nieuwe dingen te leren, ook al ben ik 73 jaar oud/jong."

3 years ago

Jaap

Jaap star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel inspirerend en opbouwend, alleen jammer dat deel 7 er niet bij was."

3 years ago

Els

Els star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Deze meditatie heeft mij verrijkt. Het is zo goed om de dag te starten en te eindigen met Zijn woord, dat ik dit ook in de toekomst wil blijven doen"

3 years ago

Regina

Regina star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik kon nooit echt de rust vinden in mijn hoofd. Omdat ik altijd aan alles denk. Maar deze meditatie heeft me echt geholpen. Om meer rust in mijn hoofd te hebben. Ik merk dat ik nu makkelijker in de rust kom."

3 years ago

Maarten

Maarten star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vond het erg gaaf en inspirerend"

3 years ago

Ria

Ria star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Mooie ervaringen en openbaringen en verrijking in visualisatie. Dank jullie wel Ria Lauria"

3 years ago

Corien

Corien star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Door de dag te beginnen en te eindigen met de meditatie had ik het gevoel dat ik rustiger sliep en ontspanner de dag door kwam. Beschermd door God. Dichterbij God te komen Vredig.. minder gejaagd. Ik Ga er zeker mee door."

3 years ago

Angela joosen

Angela joosen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is een zeer verrijkende en life~changing experience en bewustwordings~proces! Voor mijzelf kwam de mini~meditatiecursus op het juiste moment. God schrijft nu op de tafelen van mijn hart, zoals het de bedoeling is! Cursus is GOUD WAARD!"

3 years ago

Herma Ruffolo

Herma Ruffolo star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Wat een fijne manier om je dag te starten en ook weer te eindigen.....het was verdiepend, rustgevend en het gaf inzichten. Ik ga gewoon weer opnieuw beginnen.....alles nog een keer beluisteren.🙏"

3 years ago

Lucie de Graaf

Lucie de Graaf star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De 10 daagse meditatie heb ik ervaren als groei. Gods plan voor mij in deze onrustige wereld. Elke dag terug naar de waarheid en zo in het dagelijks leven "leven". Dankbaar voor deze meditaties."

3 years ago