Bijbelse meditatie Reviews & Testimonials

4.9 (316)

Reviews: 316


5
91%
4
8%
3
1%
2
0%
1
0%

99% of customers would recommend Bijbelse meditatie

Hanneke

Hanneke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Wat een zegen om deze meditaties te ontvangen. Zo mooi om te ontdekken dat mediteren heel bijbels is en dat het Goddelijke kracht vrijzet in vrij zet in je leven! Dankjulliewel! Smaakt naar meer!"

2 years ago

Brigitte

Brigitte star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vond de meditatie verrijkend en verfrissend, het zet je tot nadenken. Geeft inzicht en het wordt goed uitgelegd. Door het delen van de zinnen begrijp je veel beter wat er mee bedoelt wordt. Ga zo door!!!! Gods rijkste zegen!!!!!!!!!!!!"

2 years ago

johannes

johannes star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heerlijk om dit te horen temeer omdat ik Jezus Christus een keer heb mogen ontmoeten dat is zoveel liefde dat kun je hier op aarde niet vinden mijn hele leven is hierdoor veranderd met vr. groet Johannes"

2 years ago

Hanneke Veeneman

Hanneke Veeneman star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb de mini meditaties ervaren als enorm helpend. Mini met een groot effect. Ik merkte dat ik gedurende de dag( ook al deed ik de meditatie voor het slapen) dacht aan de tekst en echt rustiger de dag door kwam de meeste tijd"

2 years ago

Riekie Bastiaans

Riekie Bastiaans star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vindt de meditatie fijn en echt een moment van stilte en rust! Ik ervaar persoonlijk één probleem en dat is wanneer de aandacht op de ademhaling wordt gelegd ..dan gaat het juist mis en ga ik de meeste keren verkeerd ademen"

2 years ago

Simon

Simon star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik ben dankbaar dat deze serie op mijn pad kwam, hier mee beginnen s,ochtends voor ik echt uit bed kom heeft mij enorm geholpen om mijn focus goed te hebben voor de dag. En ervaar geestelijke groei ook door hiernaast zelf nog te lezen n bid"

2 years ago

Loek Rotgans uit Amersfoort

Loek Rotgans uit Amersfoort star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is een geweldige en leerzame bijbelstudie waar je ogen van open gaan en heel veel van kan leren."

2 years ago

Elziene Wilschut

Elziene Wilschut star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel opbouwend, bemoedigend, leerzaam, rustgevend, gaaf, stimulerend waardevol, krachtig en mooi!"

2 years ago

Cees

Cees star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Kort, zakelijk, no-nonsense, geen gedram maar: "overdenk en doe simpel wat er geschreven staat en veel succes daarmee"."

2 years ago

Marian

Marian star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het geeft me rust en focus om mij op God te richten."

2 years ago

Anna

Anna star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De rustige stem van Gert Jan en de krachtige en liefdevolle woorden spreken je hart aan... En in je hart kun je liefde echt ontvangen..."

2 years ago

Rianne

Rianne star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Zeker in een tijd als nu, heb ik heel veel aan de meditaties, en sowieso aan jullie onderwijs. Het helpt je om even stil te zijn aan het begin van de dag en zo een goede start van de dag te maken."

2 years ago

Josefien

Josefien star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Vroeger dacht ik dat mediteren uit oosterse religie komt, maar mediteren is een Bijbels woord .Deze meditaties zijn puur Bijbel. Ze helpen mij om dieper te gaan in de wijsheid van God. Aanrader!"

2 years ago

Ann

Ann star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb gevonden dat de meer ik de meditaties doen is mijn vertrouwen in wie God is aan het groieien."

2 years ago

Edith

Edith star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Super fijn elke ochtend een frisse meditatie uit het Woord van God. Wanneer Hij jou ziet , geeft ie jou een gulle glimlach. Dat Hij daardoor de hele dag naast mij loopt."

2 years ago

Jacqueline

Jacqueline star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De meditatie heeft mij rust gegeven en bewustwording Ik worstelde n tijdje en dit was precies wat ik nodig had Door de dag heen geeft t moed Ik heb t als zeer prettig ervaren"

2 years ago

Hanneke

Hanneke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De meditaties volgen doet me goed. Je schrijft daarmee het woord van God op je hart en dat geeft vrede. Ik ga er zeker mee door en raadt het ook anderen aan."

2 years ago

Eric van de haar

Eric van de haar star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Geweldig deze meditaties! Elke dag begin ik hiermee en merk dat de relatie met God steeds beter wordt. Zo leer ik te ontvangen de liefde van mijn Vader, mijn Redder de Here Jezus en mijn Helper en Trooster de Heilige Geest. Hartelijk dank!"

2 years ago

Anette

Anette star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Meditatie doet me goed ik bedank jullie het doet echt wonderen"

2 years ago

Wimbert

Wimbert star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Een geweldige en gezegende ervaring. An eye and hearth OPENER. Het veranderde mijn perspectief en bracht heerlijk rust en vrede in de slaaproutine van onze kinderen...en mij."

2 years ago

E.J. Panday

E.J. Panday star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel verfrissend. Kort, helder en als het ware meegaan op een waterstroom naar de diepte van ons wezen. Begeleidend muziek heel fijn. Rustig en niet overheersend."

2 years ago

Huib boersma

Huib boersma star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De series zijn zeer heilzaam, geven rust en laten je inleven in kernachtige Bijbelcitaten. Geweldig om dit samen met mijn vrouw te kunnen doen."

2 years ago

Joline Kreukniet

Joline Kreukniet star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Wauw! Wat een zegen deze bijbelse meditaties.. ik heb een tijd gezocht naar een echt stilte moment met de Heer dit pakte direct, wat komen de teksten binnen.. van je hoofd naar je hart! Halleluja! Dankbaar! Nu ook met dochter (9) begonnen!"

2 years ago

Jaap Helder

Jaap Helder star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Vind het bemoedigend.En achter grond muziek heel mooi en Rustgevend.Alleen heb wat moeite met de tongentaal.Kan niet verstaan!Soms iets teveel.Verder wel Mooi🙏"

2 years ago

Marjolein

Marjolein star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"overprikkeld/burnout ? Zijn liefde ❤️ en deze meditatie gaat hier dwars doorheen onder Zijn vleugels is genezing God, geeft Levende hoop 🌈 nieuwe kracht & Vreugde juist in deze tiid te blijven groeien “ZIJN SHALOM “ 🕎"

2 years ago