Bijbelse meditatie Reviews & Testimonials

4.9 (316)

Reviews: 316


5
91%
4
8%
3
1%
2
0%
1
0%

99% of customers would recommend Bijbelse meditatie

Mirian

Mirian star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik ben erg blij dat ik kan beluister e meditatie elke avond het geef mij onzetten geholpen ik ben dankbaar! Hartelijk dank."

10 months ago

Annelies Schouwink-Hovestad

Annelies Schouwink-Hovestad star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Goed om te doen! Heel leerzaam! Zeer aan te raden!"

a year ago

Inge

Inge star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Dit kwam precies op het moment dat ik het het hardst nodig had. En word ook nog goed uitgelegd. De bijbel zelf is moeilijk te begrijpen. Bedankt 🙏"

a year ago

Ann

Ann star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Al twee dagen wil ik een bericht sturen, maar vind de woorden niet. Sprakeloos! Bijbelse meditatie is het Levende Woord van God, voelbaar voelen werken in je binnenste, door de Kracht van de Heilige Geest. Levensveranderend! Dank U Jezus!!!"

a year ago

Maaike

Maaike star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Als drukke huismoeder waren dit (hoe kort ook) bakentjes van rust om even stil te worden en te connecten met de Heere God. Om echt tot rust te komen heb ik persoonlijk meer tijd nodig, maar het is een mooie aanzet om hiermee door te gaan"

a year ago

Wilma

Wilma star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is een geweldige ervaring .ik ga door een hele moeilijke tijd mijn man is kort geleden overleden .en ik hoorde de reclame boodschap regelmatig op you tube voorbij komen.en toen de stap gemaakt om me aan te melden ..en zo dankbaar"

a year ago

Janny

Janny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Dit is wat ik nodig heb. Al heel lang belang ik ernaar meer harte kennis te krijgen. "Van God naar hart" En vanuit Gods rust te leven. Ik geloof dat die me helpen zal. Zo dankbaar voor jullie en naar God. Ga door ga door!!!"

a year ago

Corien

Corien star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Een hele fijne meditatie om de dag mee te beginnen en samen met God de dag te beleven"

a year ago

Dianne

Dianne star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het waren heerlijk ontspannen 5 minuten met inhoud elke morgen. Jammer dat het er maar 10 zijn. Ik zou er een gewoonte van willen maken elke morgen!"

a year ago

Henny

Henny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb de mini-meditaties tijdens een burnout beluisterd en als heel waardevol ervaren. Het heeft mij dichter bij God en Zijn waarde, liefde en plan voor mij gebracht. Voor mij is het wel belangrijk om de serie meerdere keren te beluisteren"

a year ago

Lute

Lute star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Deze meditatie in Gods Woord kwam op het juiste moment op mijn pad om te helpen in een moeilijke tijd en om verder te groeien in de Kracht van de Heilige Geest."

a year ago

Janny

Janny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Wat een hulp voor mij, deze meditaties. Precies wat ik nodig had. Op de juiste tijd. Dank U Heer. Dank jullie die dit maakte."

a year ago

Sharona

Sharona star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De 1e dagen is het wennen om je niet te laten afleiden door je eigen gedachten, maar als je het eenmaal doorhebt is het erg fijn om stil te zijn voor/met God. Ik ben aangenaamd verrast door deze meditatie serie en zal hem zeker herhalen."

a year ago

Marga

Marga star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heeft mij weer bij Vader hart gebracht. Zat eerst op wereldse meditatie en voelde niet goed. Na afmelding kwamen jullie voorbij. Na burn out kwamen angsten weer wat terug. Zoveel mogen leren in korte tijd van beluisteren meditaties."

a year ago

Freek

Freek star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De meditatie gaf mij rust, ik vond het positief inspirerend. Wat ik miste was een oproep/aanmoediging om na de meditatie ook nog te bidden/spreken met God of te danken."

a year ago

Ivonne

Ivonne star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Probeer het elke dag te doen ,Ik zeg het ook tegen andere ,"

a year ago

Yasha

Yasha star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Als eerste ben ik echt dankbaar dat ik deze meditatie kon krijgen. Het was super interesant en duidelijk wanneer je God zoekt in je leven. Ik raad iedereen aan die God nodig heeft in hun leven."

a year ago

Jeannette

Jeannette star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vond het erg fijn en leerzaam, vooral omdat je dan echt op 1 bijbeltekst gefocust bent in deze meditatie, en fijn om de dag mee af te sluiten ook, Liefs Jeannette.."

a year ago

de Nijs

de Nijs star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Vind het een aangename prettige mannier om je dag zo met onderwijs af te sluiten.Geeft rust😁"

a year ago

Anneke

Anneke star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Duidelijke en korte meditaties, die zeker iets met je doen. Tegen het geloof wordt verschillend aangekeken/beleefd. Ik zie sommige dingen anders dan hier gezegd worden, maar dat is oké."

a year ago

Tamara

Tamara star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hele fijne, rustgevende en inspirerende meditatie. Wat handig is, als je weinig tijd hebt om te mediteren. Want deze meditaties duren maar 5 minuten. Na de 10 dagen meditaties voel ik mij sterker en dichter bij GOD."

a year ago

Wilhelm

Wilhelm star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Er ontstaat een verlangen en een uitzicht dat het Woord is."

a year ago

Tati

Tati star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik ben nog bezig met herhaaldelijk de 10 series te meditrren, en noteren, zodat ik diep in mijn heart kan ontvangen, en daarna delen met anderen."

a year ago

Tati

Tati star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik ben zo erg blij, dankbaar dat ik de Bijbel meditatie ontvangen. En graag verder.."

a year ago

Jacob

Jacob star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hele prettige rustige stem, mooi thema, dankjewel! Ze mogen wel wat langer, en misschien meer bodyscan-achtige stukjes erin."

a year ago