Bijbelse meditatie Reviews & Testimonials

4.9 (313)

Reviews: 313


5
90%
4
8%
3
1%
2
0%
1
0%

98% of customers would recommend Bijbelse meditatie

Ada Harskamp

Ada Harskamp star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heerlijk om tot rust te komen je voelt de eenheid die je krijgt met God"

3 years ago

Monique

Monique star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heerlijk opstaan en nog heerlijker in slaap vallen. Je gedachtes vernieuwen en je kracht herpakken, iedere dag weer. Heerlijke meditatie (jammer dat hij zo kort is)"

3 years ago

Rosanne

Rosanne star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik noemde bidden al vaak “mediteren”, al deed ik het te weinig. De cursus geeft mij nieuwe diepgang en een routine waardoor ik merkbaar meer wortel. Niet zweverig dus: de meditatie verstevigt mijn basis. Geweldig dat jullie dit aanreiken!"

3 years ago

Rebekka

Rebekka star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vond het fijn om te doen. Tegelijkertijd merkte ik dat ik het alsnog moeilijk vond om mij te focussen op één stukje zin omdat mijn gedachten alle kanten op gingen. Wellicht baart oefening kunst 😃"

3 years ago

Adelrik

Adelrik star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Deze serie kun je eindeloos opnieuw luisteren. Je identiteit wordt er door versterkt en je leven zal er een positieve wending door krijgen."

3 years ago

Liesbeth Smit

Liesbeth Smit star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik kom echt in rust en kan zo ook de bijbeltekst een mooi plekje geven. Mijn hartkloppingen zijn tot rust gekomen. Zo kan ik ook beter slapen. Heb de meditatie al flink doorgestuurd. Ik ga genieten van de volgende serie!!"

3 years ago

Henry

Henry star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel blij met deze meditatie"

3 years ago

Jerry

Jerry star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Inspirerend en verfrissend.om zo je dag te beginnen.Gods woord en rust ."

3 years ago

Esperanza

Esperanza star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vond de meditaties geweldig om te doen. Het bouwt je innerlijk op en het heeft God dichter bij mij gebracht. Ik deed de meditatie samen met mijn zoon van 11. Hij vond het heerlijk en mediteerde voordat hij ging slapen. Gods zegen!"

3 years ago

Henry

Henry star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hallo Gertjan en Tim, Zeer positief, ik heb me ook aangemeld voor de volgende serie. Ik ben erg blij dat ik dit nu kan doen."

3 years ago

Michel

Michel star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb de mini meditatie nu 1 keer afgerond en het maakt me bewuster van de aanwezigheid van God door mijn dagelijkse routine. Thanks"

3 years ago

Claudia

Claudia star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De meditaties heb ik als heerlijk bijzonder ervaren. Fijne, rustige stem, duidelijk uitgelegd. Ik geef deze graag door aan anderen, maar wil ze graag nog eens luisteren. Hartelijk bedankt!"

3 years ago

Ruth

Ruth star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel fijn om in de ochtend op deze manier met God te starten!"

3 years ago

Monique

Monique star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is een hele prettige ervaring geweest en heeft mij meer rust en inzicht gebracht. Ik ga het sowieso herhalen. Hartelijk dank!!!"

3 years ago

Angela

Angela star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik vond het een voorrecht om via de meditatie met een open en verdiept contact met God de dag of nacht in te gaan. Heb er ook veel van geleerd. Voor mij mocht er alleen iets minder constant gesproken worden...."

3 years ago

Jelly

Jelly star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De medicatie was rustgevend in een tijd van burned out zijn, thanks!!"

3 years ago

Karin

Karin star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Elke dag even verstillen en herbronnen om je focus terug te vinden. Dat is wat de minimeditaties met je doen. Geniet ervan!"

3 years ago

Jannie

Jannie star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik zit nu in een burn-out en heb heel veel aan de sessies gehad. Ik ga ze nog een keer beluisteren. Hartelijk dank voor jullie inbreng."

3 years ago

Patricia Bodo

Patricia Bodo star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"De mini meditatie was echt wat ik zocht. Ik heb het heel positief ervaren. Ik heb verschillende soorten meditaties geprobeerd maar die hebben mij niet geholpen als deze. Ik heb eindelijk rust kunnen vinden."

3 years ago

Elianne

Elianne star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Doordat het maar 5 min zijn, is het makkelijk om de discipline op te brengen om het elke dag te doen. Het heeft mij erg geholpen om ontspanning te vinden. Ik heb hierdoor een nieuwe manier van stille tijd gevonden die heel goed bij me past!"

3 years ago

r.

r. star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Een mooie stimulans om door te gaan"

3 years ago

Laurens

Laurens star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Vernieuwde focus op mediteren en Zijn Woord overpeinzen."

3 years ago

Dennis

Dennis star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hoi, mediteren is (nog) niet echt mijn ding. Ik vond het wel prettig en het mocht van mij ook wel iets langer duren. Het kost me nog wel moeite om er een gewoonte van te maken."

3 years ago

Selma

Selma star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is erg fijn om met de meditatie te beginnen. Ik merk dat door de dag heen ik veel zegen ervaar. Met ons wandelgroepje met gelovige christenen en anders gelovende door elkaar gebruiken we de meditatie voor ons gezamenlijk gebed."

3 years ago

Rianne

Rianne star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het Woord van God heeft me de afgelopen jaren al erg veranderd. Maar nu met de meditaties heb ik de sleutel gevonden om het meer en meer in mijn hart te laten landen. Dit is het!! Dit is je sleutel voor een overwinnend leven! Heel gaaf dit!"

3 years ago