Bijbelse meditatie Reviews & Testimonials

4.9 (306)

Reviews: 306


5
91%
4
8%
3
1%
2
0%
1
0%

99% of customers would recommend Bijbelse meditatie

Adine

Adine star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het waren fijne meditaties om de dag mee te beginnen. In moeilijke tijden met veel stress gaf het wat rust aan het begin van de dag."

11 days ago

Anton  Frederiks

Anton Frederiks star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ontzettend leuk gedaan, niet zweverig en toch heerlijk in ontspanning komen! Heel goed gedaan heren!"

15 days ago

Louisa

Louisa star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Zo bemoedigend heerlijk om op deze manier het woord van God tot je te nemen. Hopelijk komen er nog meer series. Ik heb nu al zin in meer"

25 days ago

Karen

Karen star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hi. Ik heb er best veel aan gehad en het kwam voor mij precies op het juiste moment. Hoe kan het ook anders ;-). Mijn dank voor jullie moeite."

a month ago

Joke bodde

Joke bodde star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik ga hem nog 10 dagen doen. Was erg leerzaam. Het gaf me rust"

2 months ago

Astrid

Astrid star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Fijn en ga voor een tweede keer de meditaties in. Tip: laat meditatiemuziek 5 minuten doorlopen."

2 months ago

Mirjam

Mirjam star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik moet nog leren om mij echt te kunnen ontspannen maar dagelijks een tekst die mij helpt na te denken over mijn relatie met God vindt ik erg fijn. Gedurende de dag denk ik er wel vaak bewust over na tussen alle bedrijven van werk etc door."

2 months ago

David

David star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"ik vind het goed om mijn dag te beginnen en soms ook te eindigen met een meditatie. Dus alleen maar lof aan jullie"

3 months ago

Els

Els star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel fijn voor t slapen gaan, juist door de korte duur van de meditaties en de inhoud."

4 months ago

Gerda

Gerda star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Goede minimeditatie. Geeft rust en zorgt tegelijk voor een goede geestelijke overdenking"

4 months ago

Maria

Maria star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Mediteren was voor mij lastig omdat ik heel snel afgeleid werdt en wordt . Maar nu ik deze meditatitie hebt gevolgd .ben ik zo enthousiast geworden ben erg opgebouwd en weet ik dat ik mag komen zoals ik ben . Jammer dat het voorbij is"

4 months ago

Sallysilampaee

Sallysilampaee star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Hello goedemorgen ik ben er gezegd met de Word van god via meditatie nu lop dichtbij Jesus gekomen heer zeggen dankte aan deze platform mijn leven is boven voor uit gegaan …god zeggen πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ‘πŸΌπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯"

4 months ago

Gene

Gene star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Heel erg mooi..een eyeopener. Misschien kunnen jullie een samenvatting maken van alle tien, zodatje die achter elkaar kunt beluisteren. Verder heel leerzaam. Groet Gene."

4 months ago

Joan

Joan star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb de meditatie oefeningen als zeer verrijkend ervaren. Ik kon vanuit de rust mijn dag opstarten. Het is net alsof mijn dag ordelijker verliep dan voorheen. De serie is voor mij een geschenk die ik zeker meerdere malen zal herhalen."

5 months ago

Dewi Arman

Dewi Arman star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik ben super gezegend door de mini meditatie serie. Ik voel de liefde van GOD. Ik ga ze zeker nog een paar keer beluisteren. Hartelijk dank. God zegene jullie."

5 months ago

Mirian

Mirian star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik ben erg blij dat ik kan beluister e meditatie elke avond het geef mij onzetten geholpen ik ben dankbaar! Hartelijk dank."

5 months ago

Annelies Schouwink-Hovestad

Annelies Schouwink-Hovestad star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Goed om te doen! Heel leerzaam! Zeer aan te raden!"

6 months ago

Inge

Inge star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Dit kwam precies op het moment dat ik het het hardst nodig had. En word ook nog goed uitgelegd. De bijbel zelf is moeilijk te begrijpen. Bedankt πŸ™"

6 months ago

Ann

Ann star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Al twee dagen wil ik een bericht sturen, maar vind de woorden niet. Sprakeloos! Bijbelse meditatie is het Levende Woord van God, voelbaar voelen werken in je binnenste, door de Kracht van de Heilige Geest. Levensveranderend! Dank U Jezus!!!"

6 months ago

Maaike

Maaike star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Als drukke huismoeder waren dit (hoe kort ook) bakentjes van rust om even stil te worden en te connecten met de Heere God. Om echt tot rust te komen heb ik persoonlijk meer tijd nodig, maar het is een mooie aanzet om hiermee door te gaan"

6 months ago

Wilma

Wilma star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het is een geweldige ervaring .ik ga door een hele moeilijke tijd mijn man is kort geleden overleden .en ik hoorde de reclame boodschap regelmatig op you tube voorbij komen.en toen de stap gemaakt om me aan te melden ..en zo dankbaar"

6 months ago

Janny

Janny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Dit is wat ik nodig heb. Al heel lang belang ik ernaar meer harte kennis te krijgen. "Van God naar hart" En vanuit Gods rust te leven. Ik geloof dat die me helpen zal. Zo dankbaar voor jullie en naar God. Ga door ga door!!!"

6 months ago

Corien

Corien star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Een hele fijne meditatie om de dag mee te beginnen en samen met God de dag te beleven"

6 months ago

Dianne

Dianne star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Het waren heerlijk ontspannen 5 minuten met inhoud elke morgen. Jammer dat het er maar 10 zijn. Ik zou er een gewoonte van willen maken elke morgen!"

6 months ago

Henny

Henny star-alt star-alt star-alt star-alt star-alt Verified customer

"Ik heb de mini-meditaties tijdens een burnout beluisterd en als heel waardevol ervaren. Het heeft mij dichter bij God en Zijn waarde, liefde en plan voor mij gebracht. Voor mij is het wel belangrijk om de serie meerdere keren te beluisteren"

7 months ago